Асептични Apple Puree - Златна - производител и снабдувач

0 00 EUR

Дополнителни информации:-- Нема додадени конзерванси- Нема додадени бои- Нема додаден сирупи за гликоза(Начин на пакување: асептична торба

  • Brand Aseptic Apple Puree - Golden
Дополнителни информации:-
- Нема додадени конзерванси
- Нема додадени бои
- Нема додаден сирупи за гликоза

(Начин на пакување: асептична торба со долг рок на траење.)

Puree може да се користи за производство на:
- Сладолед
- Слатки
- Ласи
- Шаки
- Сокови
- Коктели
- Сорбети
- Торти

Производот има мазна конзистентност - без кожи и pips.

Асептично пакување овозможува транспорт на течна храна без ладење

Оригинал - Полска

Механичко пакување:

- Спреј за овошје може да се пакува асептично или замрзнато во разни видови на пакување, на пр. Картон од 20 кг или 180 кг барел, во зависност од барањата на клиентот и примена.


Ние сме секогаш подготвени да ви овозможиме со најдобар квалитет, конкурентна цена и професионална услуга.

Искрено се надеваме да прават бизнис со вас!

Ве молиме слободно контактирајте со нас ако било кое барање.

Ве уверуваме дека нашиот добар квалитет и пониска цена ќе ве задоволат кога ќе ја пробате нашата стока.Ask