Асептична карфиол Puree - производител и набавувач

0 00 EUR

Дополнителни информации:-- Нема додадени конзерванси- Нема додадени бои- Нема додаден сирупи за гликоза(Начин на пакување: асептична торба

  • Brand Aseptic Cauliflower Puree
Дополнителни информации:-
- Нема додадени конзерванси
- Нема додадени бои
- Нема додаден сирупи за гликоза

(Начин на пакување: асептична торба со долг рок на траење.)

Puree може да се користи за производство на:
- Сладолед
- Слатки
- Ласи
- Шаки
- Сокови
- Коктели
- Сорбети
- Торти
Ask